Представяме – София Марков

🤍Представяме ви съсъздателя на Фондация “Елизиум Пловдив” София Марков:

Още при пръв допир до София, човек разбира и осъзнава, че за нея това не е бизнес или проект, а едно цяло призвание и предназначение. Самата тя усеща по пътя на живота си, че е настъпило времето да осъществи своята мисия, а именно да създаде и предостави възмоожности за културно-духовни дейности в България и да свързва хората. Нейният мироглед е в това, че всеки един човек има мисия и че всички ние можем да се сплотим като колектив, и да си подадем ръка взаимно. Да се вдъхновяваме и развиваме позитивно. Всеки един участник в спектакъла наречен “живот” е еднакво важен и ценен за обществото, за семейството , за Бог. Само задачите, които са ни дадени са индивидуално напаснати спрямо всеки един артист. Предвид това, София е достатъчно смела в своята роля да създаде Елизиум Пловдив – единственото и първо пространство в България, в автентичната му форма, което е платформа за изява на човешкия Дух и Сила. Лесно достъпен за всеки в центъра на Пловдив, Стария Град.
Центърът е свързан и с друго пространство, локализирано в село Ситово. Духовен Център над самото село в Родопите за фокусирани практики. Според специалното разположение на мястото,сред тракийски светилища и в един енергиен триъгълник, всички практики за Духа и здравето могат да бъдат задълбочени и отдадени сред природата.

София иска със своя пример да вдъхнови хората да бъдат отдадени и да се задълбочат във филантропията, която не помага само и единствено на другите, а всъщност може да подобри и собствения им живот.
Законът за привличането гласи: „Ние получаваме обратно енергията, която сме вложили в света.“
В този ред на мисли, заложеният мотив в Елизиум Пловдив е да интегрира всички дейности, ресурси и усилия, с цел помагане на хората в тяхното развитие, разгръщане на таланта у млади и подрастващи и изграждане на ново съзнание, на нов модел на живот, повдигащ човешкия морал.
Sofia Markov

Leave a Comment

Предстоящи събития
02.дек..2023
15:00
В Елизиум знаем, че дори и в лошо време и моменти, душата винаги може и трябва да грее! На . в часа ви очакваме на среща с Румяна Халачева – автор на книгите „Дълбините на душата“ и „Дълбините на древността“....
Приключило
03.дек..2023
18:00
На .в 18 часа заповядайте в Elysium Plovdiv Елизиум Пловдив на откриването на изложбата „Цветовете на живота“ на младата художничка Светлана Стефанова Oчакваме Ви на ул. Душо Хаджидеков 2, за да се насладим заедно на художественото творчество и да се...
Приключило