Представяме – София Марков

🤍Представяме ви съсъздателя на Фондация “Елизиум Пловдив” София Марков:

Още при пръв допир до София, човек разбира и осъзнава, че за нея това не е бизнес или проект, а едно цяло призвание и предназначение. Самата тя усеща по пътя на живота си, че е настъпило времето да осъществи своята мисия, а именно да създаде и предостави възмоожности за културно-духовни дейности в България и да свързва хората. Нейният мироглед е в това, че всеки един човек има мисия и че всички ние можем да се сплотим като колектив, и да си подадем ръка взаимно. Да се вдъхновяваме и развиваме позитивно. Всеки един участник в спектакъла наречен “живот” е еднакво важен и ценен за обществото, за семейството , за Бог. Само задачите, които са ни дадени са индивидуално напаснати спрямо всеки един артист. Предвид това, София е достатъчно смела в своята роля да създаде Елизиум Пловдив – единственото и първо пространство в България, в автентичната му форма, което е платформа за изява на човешкия Дух и Сила. Лесно достъпен за всеки в центъра на Пловдив, Стария Град.
Центърът е свързан и с друго пространство, локализирано в село Ситово. Духовен Център над самото село в Родопите за фокусирани практики. Според специалното разположение на мястото,сред тракийски светилища и в един енергиен триъгълник, всички практики за Духа и здравето могат да бъдат задълбочени и отдадени сред природата.

София иска със своя пример да вдъхнови хората да бъдат отдадени и да се задълбочат във филантропията, която не помага само и единствено на другите, а всъщност може да подобри и собствения им живот.
Законът за привличането гласи: „Ние получаваме обратно енергията, която сме вложили в света.“
В този ред на мисли, заложеният мотив в Елизиум Пловдив е да интегрира всички дейности, ресурси и усилия, с цел помагане на хората в тяхното развитие, разгръщане на таланта у млади и подрастващи и изграждане на ново съзнание, на нов модел на живот, повдигащ човешкия морал.
Sofia Markov

Leave a Comment

Предстоящи събития
23.юни.2024
18:30
🎶 Концертът „ПИАЦОЛА В ЕЛИЗИУМ“ ще ви потопи в страстния свят на тангото с музиката на Астор Пиацола. От богатия репертоар на композитора ще бъдат изпълнени едни от най-известните му изпълнения, като Adios Nonino, Libertango, Oblivion, Violentango и др. Това...
30.май.2024
18:30
Всички живеем живот наречен ,,Играта на живота „, някои го наричат ,,матрица“. Всички имаме илюзията, че знаем правилата на играта, а всъщност живеем в ,,Мая“ ! Знаем ли в какво участваме ? Имаме ли реална или бегла представа за условията,...