Лесна работа ли е комуникацията?

Събитието ни “Лесна работа ли е комуникацията?” на 16.03.2022.

Евгения Чолакова е социален педагог и магистър по психология.  Йоланта Скрипкина –  психолог и магистър по психология на управлението. И двете  с  опит в социалната работа, работата с деца и  възрастни, изграждане и сплотяване на екипи ни провокираха да се замислим за един силно важен компонент в живота и ежедневието ни – Комуникацията.

Всички знаем, че в основата на нашето съществуване е общуването. Това как се разбираме с околните, как взаимодействаме и контактуваме помежду си влияе както на нас самите като личности, така и на всички останали в социума и на процесите на промяна на колективните модели. Общуваме с хора всеки ден -семейство и колеги, познати и непознати. Всъщност лесна работа ли е комуникацията? Умеем ли да общуваме правилно? Постигаме ли целите си? Разбират ли ни околните и ние тях?

Двете дами споделят:,,В професионалната ни практика имаме възможността да наблюдаваме и анализираме промените в моделите на комуникация и влиянието на това върху всеки един аспект от живота на човека. Тъй като общата картина не ни се нрави, решихме да създадем това мини събитие, което има за цел да даде варианти за това какво бихме могли да направим, за да достигнем по високи нива на взаимодействие с околните, да намираме решения на проблемите, да реализираме своите идеи и да изразяваме чувствата си с лекота.”

 

Leave a Comment

Предстоящи събития
02.дек..2023
15:00
В Елизиум знаем, че дори и в лошо време и моменти, душата винаги може и трябва да грее! На . в часа ви очакваме на среща с Румяна Халачева – автор на книгите „Дълбините на душата“ и „Дълбините на древността“....
Приключило
03.дек..2023
18:00
На .в 18 часа заповядайте в Elysium Plovdiv Елизиум Пловдив на откриването на изложбата „Цветовете на живота“ на младата художничка Светлана Стефанова Oчакваме Ви на ул. Душо Хаджидеков 2, за да се насладим заедно на художественото творчество и да се...
Приключило