Извор на Любовта и Живота – 17.06 & 18.06.

„Извор на Любовта и Живота“
Скъпи приятели,
Каним Ви на 17 и 18 юни в Духовно-Културен център Елизиум, адрес – гр.Пловдив,
ул.“Душо Хаджидеков“ 2.
📌Събитието „Извор на Любовта и Живота“ ще се състои в два дни:
17.06.2023г (събота) от 13:00 часа до 16:00 часа
18.06.2023г (неделя) от 10:00 часа до 13:00 часа
Организатори и водещи:
Станислав Чалъков и Зоя Пеловска
Съорганизатор и домакин:
Духовно-културен Център Елизиум, гр.Пловдив.
📌В дните на събитието ще бъдат представени енергийни системи за Родово изцеление и за работа с вътрешното дете. Ще разглеждаме темите за Рода и родовата енергия, за вътрешното дете, за мъжката и женската енергия и за влиянието на тъмнината, негативните и тъмни енергийни отпечатъци в живота ни.
🔥Заедно в един поток и в поле на Любов и Светлина ще правим медитативни сесии, сеанси и практики за осветяване и изцеление на майчината и бащината родови линии и на родовото поле, за среща с вътрешното ни дете, за връзка с Богинята майка, със свещеният женски център и Богинята вътре в нас, за връзка с женското и мъжкото божествено начало, с женската и мъжката божествена енергия. Това ще бъде енергийна работа и божествено изцеление с Висшите духовни същества на Светлината, учители, лечители, Ангели и Архангели. В зависимост от разгръщането и развитието на енергийния процес на групата присъстващи, може да се включат и други теми, медитации и практики.
📌Вход: Дарение по ваша възможност и желание в подкрепа на центъра и работата на водещите на събитието.
📌За заявяване и записване за участие може да се свържете с нас на страницата ни или на следните телефони:
Зоя – 0877201097
Център Елизиум – 0882062087
🔥Вътрешното ни дете
Всеки от нас продължава да се чувства като дете, носейки в себе си желанията и нуждите си от детството. Вътрешното дете таи в себе си раните от детството ни, онези моменти, в които сме се чувствали отхвърлени, в които не сме се чувствали обичани от родителите си, не сме били чути и видени, не сме се почувствали разбрани. Ако игнорираме това дете вътре в нас, ако не разберем какво иска, ние започваме да проявяваме в живота си детските си травми, модели и изисквания. Изискваме от другите всичко онова, което е било нужно да получим от родителите си, изискваме да получаваме любов, разбиране и внимание от другите хора и от партньорите си, започваме да търсим как да запълним вътрешните си липси, търсим одобрение и оценка от останалите. Вътрешното дете е част от нас и когато това дете не е успяло да получи всичко онова, от което се е нуждаело в детството си, и не се е научило как да го получава, то става един наранен и травмиран възрастен човек.
Това наранено вътрешно дете живее в нас, независимо, че вече сме големи хора, дълбоко вътре в себе си още не сме излекували травмите и раните от детството си, и тези негативни отпечатъци влияят на живота ни тук и сега. Когато започне процес на осветяване и изцеление на вътрешното дете, започва осветяване, трансформация, преработка и освобождаване на болката, страха, срама, емоционалните травми, блокажи и модели, които носим от детството си. Един такъв процес ще ни помогне да се научим да обичаме и приемаме себе си, ще ни помогне да променим целия си живот към по-добро, да се завърнем към изначалното си състояние на Божествени деца, имащи правото на живот в любов, щастие, радост, хармония и изобилие.
🔥Рода и Родовото поле
Родовата енергийна памет в енергийното поле на рода се предава през поколенията и формира различни негативни импланти, програми и модели, които ние сме тук и сега да преработваме в нас самите.
Родовата карма е енергия, енергийни модели, програми, травми…. всичко е енергия. Всеки един от нас е носител на кармата на своят род, носител е и на кармата на земния, планетарния, галактическия и космическия род, ние сме едно Цяло.
Тук и сега е нужно да работим със себе си и върху себе си, да преработваме, изцеляваме и трансформираме родовата си и кармичната си натовареност, вътрешните си сенки и тъмнина и по този начин ние осветяваме, преработваме и трансформираме енергийните отпечатъци в цялото Родово поле.
Има една душа от Рода, която с любов избира да се въплъти, за да освети, пречисти, изцели и трансформира болките, травмите, моделите, негативните програми и кармата на рода. Една душа, която избира да премине през поколенията, да се свърже с прародителите си и да им даде благодарност и Любов за живота. Напълно е възможно тази душа да сте вие.
Като въплътени души тук и сега ние носим освен лична, и родова карма, която има голямо и водещо значение в земният ни живот. Нито един от нас не е избрал да се въплъти в Рода си случайно. Личната карма и родовата карма са пряко свързани и сходни. Избираме да се въплътим в род и семейство, в което имаме възможността да преработим и личната си карма.
Родовата карма възниква много, много назад през поколенията, още от първите земни Пратворци, които по една или друга причина са нарушили Закона на Любовта. От този момент насам през поколенията ни се трупа негативна карма и тя носи своите негативни енергийни отпечатъци в нас самите. Родът ни е енергийно поле, една система, в която нищо не е случайно, всеки член има своята роля и план на душата. Всеки е не просто център на самия себе си, но и част от Цялото, в което се пазят спомени за всеки и всичко, което е било преди, и това поле носи своите енергийни отпечатъци от травми, проклятия, обети, заричания, клетви, отхвърляния, нищета, бедност и т.н., които се отразяват и се проявяват в членовете от рода.
В последно време все повече се говори за темата за рода и това как родовата енергия влияе върху живота на всеки един от нас. Все повече хора осъзнават колко е важно да се работи с родовото поле, родовите линии, травми, програми и модели. Родовата карма обвързва членовете на рода с опита и движенията, развитието, измененията, енергията, които са запечатани в енергийното поле на Предците. Чрез тях ние сме в състояние да осъзнаем, преработим, трансформираме и изцелим и собствената си карма според свободната си воля и със силната подкрепа на Рода ни. Тази подкрепа се предава чрез енергиен канал – енергийният „път“, по който силата, мъдростта и опитът на Предците достига до нас.
🔥Мъжката и Женската енергия
Женската енергия е плавна, мека, нежна, любяща, пасивна и даваща, тя се проявява чрез емоциите, чувствата и интуицията.
Мъжката енергия е активна, действаща, силна и стабилна, тя се проявява чрез ума.
Във всеки от нас, независимо дали сме мъж или жена, има и двете начала и енергии, и мъжката, и женската.
Масово и мъжете и жените са с травмирани мъжка и женска енергии.
В днешно време мъжете недоволстват от жените, а жените недоволстват от мъжете. На мъжа му е нужна женската енергия, нежната, подхранваща, животворна, творческа и любяща енергия, тази, която ще му осигури поле да се развие, да се разгърне, да се активира и задвижи, да влезе в правенето и проявяването.
На жената й е нужна мъжката енергия, активност, действие, проявление, закрила, сигурност и сила.
Мъжът закриля, води, дава сигурност и сила, но той не е опора, опората е в жената.
Нужно е да се осъзнае и разбере, че опората и подкрепата са в женската енергия, енергията идва при мъжа чрез жената, „здравата“ божествена женска енергия го изцелява и му позволява да прояви своята мъжка енергия, защото мъжът има божествената сила да действа в материалния свят, но жизнената енергия, която той проявява в активност, действие и правене, идва при него чрез жената.
Една травмирана жена, изгубила връзката си с Богинята майка и с богинята вътре в себе си, една неуверена, депресирана и „мъжествена“ жена, подтиска и лишава мъжа от божествената му сила, и въпреки това дори го обвинява за нейното собствено състояние и така не осъзнава, че лишава и себе си от това, което може да й даде разгръщането и проявлението на мъжката енергия в мъжа. Женската енергия е един безкраен поток от жизнена сила и Любов. В утробата на жената чрез мъжа се зачева живота, сътворява се плода, който се превръща в бебе. Докато е в утробата й, тя дава енергията на живота и жизнената сила на плода да расте и да се развива. Животворната сила и Любовта е в жената, но тя не осъзнава и не разбира това. Жената днес под влиянието на емоционални травми и страхове е изгубила връзката със самата себе си, с Богинята в себе си, с Богинята майка и като цяло с Твореца.
Когато жената се изцели и възстанови своята божествена природа, същност и цялост, тя проявява Богинята, свързва се с божествената енергия вътре в себе си, която подхранва нея самата, жизненото й пространство, рода, живота, децата й и мъжа, който е до нея, и в едно съвършено цяло с него двамата заедно захранват с енергията на Твореца, с енергията на Любовта и Мъдростта себе си, целият свят и Вселената.
Сподели това събитие в:
Детайли за събитието
Детайли за събитието