Фини Кристални Пеещи Купи и Камертони в Елизиум

 

Дарина Петкова и нейните фини Кристални Пеещи Купи и Камертони ще гостуват в Картинната зала на Елизиум, за да сътворят атмосфера изпълнена със спокойствие и наслада за сетивата за едно уникално по своята същност изживяване! Изживяване, което ще отвори във вас пространство за нови светове на сетивност, вътрешно познание и благодат.
🗓️Дата: 30/09/23-Събота
⏰Час: 18 часа
Продължителност 60-75мин
Енергиен Обмен: минимум 20лв+
🎟️Запазете своето място предварително на тел: +359878757808
ℹ️Изключителни и единствени в България, фините Кристални Пеещи Купи сияят с присъственост достойна за картините на Г-н Рей и съдействат да се потопим в Мулти-пространствено изживяване на всички сетива!
Фин Звук, Вибрации, древна мъдрост, абсолютна Присъственост, Потенциал и Енергията в картините на един от най-забележителните творци на нашето съвремие събрани в безвремието на портала Елизиум!
Очаквайте да се почувствате релаксирани, ободрени, подмладени и енергични…ще бъдете активирани & провокирани за едно по-добро отношение към самите вас и към живота
😍Очакваме ви да се насладите на това изключително по рода си събитие и да отдадете вашата подкрепа !

Всички приходи от събитието са в подкрепа на каузата Елизиум като Пространство за Духовна и Културна дейност и ще бъдат дарени на фондацията.
😍Дарина: “Имах честта и удоволствието да присъствам на откриването на изложбата на вълшебника с четка Петър Георгиев Рей в Елизиум Пловдив!
Емоционалността от събитието и срещата ми там с прекрасни хора-творци, вдъхновители, дръзновители и експерти, всеки в своята област-обединени от интереса и почитанието си към изкуството, пробудиха вдъхновение в мен – Аз и моите Кристални Алхимични Купи-Вълшебници да се присъединим към изключителния заряд на картините на Г-н Рей в подкрепа на каузата Елизиум.”

Сподели това събитие в:
Детайли за събитието
Детайли за събитието