Тантра за жени – Пътят на Екстаза

Двудневен семинар ,,Тантра за жени – Пътят на Eкстаза“ със Серж, АдиДиша Йога.
✨ Най-удовлетворяващото и изпълващо живота преживяване, което една жена е в състояние да изпита е усещането на всепроникващ, всеобхващащ и пълноценен Екстаз. И да знае, че това вълшебство идва не само от интимността с нейния партньор, но от връзката ѝ с нейното собствено тяло, ум и сърце!
🌀 Думата „тантра“ означава свещен текст, техника или технология. Тантра ни дава един усъвършенстван начин на съществуване, една вътрешна структура ! За жената, Тантра означава, че можете да използвате енергията си, за да направите нещата да се случват ! Израстване, изцеление, свързване – какво е това, което търсите?
❤️ За да израстваме, в тантра използваме не само с3ксуалността. За този растеж се използва всеки един аспект от нашето същество. Но първото с което работим е тялото и присъщата му с3ксуалност – директно или индиректно, защото от там започваме да опознаваме Екстаза и алтернативните състояния на съзнанието.
❤️‍🔥 Работим с Eкстаза и го разширяваме, надграждаме го и го рафинираме, докато разберем, че човешкото същество е създадено за екстатично състояние на съществуване, в което можем да преживеем орг*зми във всяка една част и клетка на тялото си и да започнем да живеем наистина пълноценно.
За разлика от традиционната с3ксуалност, която иска да намери освобождаване на енергията чрез по-ниските нива, тантричнaтa с3ксуалност служи за изграждане на нашата мощ до най-висшите нива на енергийната ни система.
Блокажите по пътя на енергията – физически, емоционални и ментални, натрапчивата и циклична природа на тялото и ума се превръщат в препятствия по пътя на по-високите възможности, и ние можем да ги преодолеем.
Тантра е за да отидем отвъд, така че натрапчивостта на тялото и ума да не ни държат в капана на нашите ограничения. Става въпрос за това да се научиш да използваш тялото, не само като себе си, а като стъпало, за да поставиш съществото, което си сега в най-високото възможно измерение.
🔛 В този двудневен уъркшоп ще научите за:
– Връзката между йога, традиционната Тaнтрa и телесно-сетивно-с3ксуално ориентираната Нео-Тaнтрa
– Тaнтричнaта енергийна система; основни енергийни и телесни блокажи и как да започнем да ги преодоляваме; детоксикация на тялото и емоциите.
– Тaнтрa и тaнтричнa с3ксуалност за жени.
– Незряло и зряло женск израстване; психологията на момичето и жената.
– Тaнтричнo правене на любов и как това влияе на всичко, което се случва в живота на жената ! И този на мъжа до нея!
– Какво е клиторен оргазъм и служи ли ти той ?
– Как да разширявам и увеличавам жизнената си енергия за да намеря и постигам своята мисия.
– Насочване на с3ксуалната ни енергия за нашата индивидуална креативност, интелигентност и вътрешна сила !
~ ПРОГРАМА 25 и 26 май ~
🔴 Продължителност 2 дни, 25 и 26 май (събота и неделя) х 4 сесии на ден х 90 мин
– Събота 25.05 от 10 до 18 часа
– Неделя 26.05 от 09 до 17 часа
🚩 Антре на събитието, петък 24 май, 18:30 ч. ,,Разговор с Вътрешния лечител“
Почивка между сесиите – 15 мин
Oбяд – след 2 сесия – 1 час и 15 мин
Всяка сесия е разделена на лекция и дискусия 30 – 45 мин и практика 45 – 60 мин; в последните две сесии ще имаме време за въпроси и отговори.
~ Цена за включване ~
🔴 Антре 24 май, 18:30 ч. ,,Разговор с Вътрешния лечител“ : 30 лв. (за участващите в семинара: 20 лв)
линк към събитието: https://fb.me/e/1ZuJhzyla
🟢 Семинар ,,Тантра за жени – Пътят на Eкстаза“ : 330 лв
🚩 Направете вашата резервация, като заплатите депозит 100 лв.
За запазване на място:
📞 Серж +359 87 9507950
📞 Вяра +359 878744032
❗️ Местата са ограничени до 14.
След семинара можете да поискате Тантра консултация със Серж! https://www.facebook.com/notes/adidisha-yoga/%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/1806387792838136/
~ За фасилитаторите ~
✨ Практикувам йога от 2010 година; Изучавал съм и продължавам обучението си по йога и тантра при различни учители от България, Индия, Израел, Германия, САЩ, Канада, Полша, Украйна, Румъния и Русия. Повече от 20 години бях предприемач, след това обучител и лектор по програми за личностно развитие, управление на стреса, времето и промяната, мотивация, лична ефективност и лидерство. Заедно с това, аз съм „trusted dearmouring practitioner“, експерт съм в катарзиса и екстаза. Водещ на семинари за мъже, жени и двойки, асистент на деарморинг тренинги за професионалисти.
Интегрирането на всички тези елементи е непрекъснат процес, аз постоянно се уча и актуализирам практиките и семинарите си за оптималност и актуалност. Моят подход е иновативен, интегриран и отворен, но също така се стремя да не се занимавам с псевдонаука и заблудите на New Age.
Имам за цел да дам модерна интерпретация на класическата тантра за хората на 21-ви век чрез творческо интегриране на традиционните източни подходи с модерни прозрения от западната философия, психология и наука.
✨ Асистент на Серж ще бъде Диана Симеонова: Мастър по Изис Сейким и Усуи Шики Риохо. Практикуваща Астропсихология, Кристалотерапия, Хипнотерапия и др. Автор на популярните групови практики “Живот като на кино!” и “Енергиен душ”.
❗️ Внимание : Ако прилагате дори само една практика от този тренинг, вашите резултати ще имат огромно влияние не само върху сексуалния, но и върху целия ви живот, така че знам, че ще станем част от една общност и ще продължаваме да израстваме заедно.
❗️ Внимание : Показаните методи, въпреки че понякога изглеждат лесни, са дълбоко ефективни и могат да съдържат някои опасности, ако се практикуват без необходимата грижа и предпазливост. Внимавайте за предупрежденията на учителя и практикувайте бавно и внимателно. В семинарите, класовете или у дома практикуващите винаги трябва да са наясно, че подхождат към тази древна и мощна система на свой собствен риск.
Участието в семинара не изисква никаква вяра в свръхестествени сили или религиозни догми от всякакъв вид.
📍 Място на събитието: Елизиум, Пловдив, ул. ,,Душо Хаджидеков“ 2, Старият град
Сподели това събитие в:
Детайли за събитието
 • Начало
  25.май.2024 10:00
 • Край
  26.май.2024 17:00
 • Статус
  Приключило
Детайли за събитието
 • Начало
  25.май.2024 10:00
 • Край
  26.май.2024 17:00
 • Статус
  Приключило