Представяне на книги и лекция Христо Нанев: ,,Земен и неземен разум” и ,,Атлантида между НЕ и ДА”

Представяне на книгите на Христо Нанев ,,Земен и неземен разум” и ,,Атлантида между НЕ и ДА”, част от поредицата „Мистерията на българските регресии“ и лекция на 26 април от 18:30 ч. в Елизиум, Пловдив.

📖 В ,,Земен и неземен разум” Христо Нанев насочва вниманието ни към осъзнатостта за това, че ние хората сме същества със земен и небесен опит. Той споделя събраното от срещите с човешкото подсъзнание и засяга темата за подсъзнанието като фактор, имащ изключително важна роля в нашия живот.

,,Нужно е да достигнем до своята сърцевина. Тогава доскорошния ни АЗ се стопява. И тогава бликва онова, което стои зад него.”

📖 В книгата ,,Атлантида между НЕ и ДА” се разглежда историята на Атлантида и се споделят разкази от хора, подложили се на хипнотична терапия, които разказват това, което виждат в своето минало. На страниците се споделя подробности за организацията на обществата в Атлантида, техните Богове, които са били сред хората, научните постижения и връзката с извънземието, преодоляването на гравитацията и строежа на пирамидите (в сегашен Египет) от страна на атлантите.

Христо Нанев изследва феноменалните способности на човека – ролята на аурата за здравословното състояние, енергийните атаки, разпечатване на информация по фотография, по човешка ръка, по лице и др. Интересува се от хиромантия, френология, енергоинформационен обмен и скритите програми в човека – минало, настояще, бъдеще. С регресии възстановява спомени от предходен живот за преодоляване на трудно решими проблеми. С прогресии разпечатва програмата на бъдещето.

🙏 Вход: Дарение

❗️ Местата са ограничени. Запазете своето място чрез: https://forms.gle/HfaADQn23VbgmX1CA

Сподели това събитие в:
Детайли за събитието
 • Начало
  26.апр..2024 18:30
 • Край
  26.апр..2024 20:30
 • Статус
  Приключило
Детайли за събитието
 • Начало
  26.апр..2024 18:30
 • Край
  26.апр..2024 20:30
 • Статус
  Приключило