Отключи силата и потенциала си за самоизцеление

👉Това събитие е покана към всички, които търсят нещо повече и жадуват за енергийно възстановяване и изцеление не само на тялото, но и на душата си.
✨Каним ви да бъдем заедно в прегръдката на духовността и вярата в Божествената изцеляваща енергия.
✨Срещата ни ще бъде обединение на осъзнати души, които вярват в силата на вярата и в трансформационната й и изцелителна мощ.
✨Ще бъдем заедно с Тихомир Тодоров-Аджар, духовен лечител, който ще ни покаже как да запалим и активираме вътрешната си сила за самоизцеление, разкривайки ни тайните на вярата и невероятната й способност да изцелява.
✨Тихомир е почти напълно незрящ.
Тежък инцидент го кара да се обърне навътре към себе си и да признае и развие вътрешната си сила и мощната лечебна енергия, на която е носител.
✨Аджар е връзката/канала на Тихомир с Божествената Светлина и Енергия.✨
През него постоянно минава дебел сноп светлина – проводник на висшата и целебна Енергия, която чрез сърцето и ръцете на Тихомир предава лечебната си сила на хората.
✨На 30.05 2023 г. го среща екстрасенс и заявява, че той е прероденият Бруно Грьонинг – велик духовен лечител, който е лекувал по абсолютно същия начин, чрез „лечебен ток“, на който е бил проводник.
Бруно и Тихомир имат и изумителна визуална прилика…
🫶След получено послание Тихомир приема духовното име Аджар/Adjar и мисията си – да научи хората как сами да повишат вибрациите си и да отключат потенциала си за самоизцеление и създаване на новото им „Аз“ и реалност.
📌Срещата ни ще е на 10.07.2024 г, в гр. Пловдив –
„Елизиум Пловдив“, ул. Душо Хаджидеков 2
от 19:00 до 21.00 ч.
✨Аджар ще пречисти енергийно всички присъстващи и ще ги презареди с Вяра, Светлина и Изцеляваща енергия, за да материализират с лекота Чудесата в живота си.✨
📌Заплащане на място чрез обмен/дарение: 60 лв.
Само с предварително записване със смс, съдържащ:
име и тел, на тел: 0896 68 7878
📌Местата са ограничени – 40 бр.
✨Носете си любима вещ или кристали, за да ги заредите.
Вода ще има осигурена.
🫶Отворете сърцата си за тази неповторима възможност за духовен растеж и изцеление.
Очаквани сте с 💜
Сподели това събитие в:
Детайли за събитието
Детайли за събитието