Международния фестивал на Поезията „Духовност без граници“

☀️ Каним Ви на 10-ият юбилей на Международния фестивал на Поезията „Духовност без граници“ 2024, който ще бъде отбелязан тържествено на 31 май 2024 от 18.00 часа в новата магична зала на Културен център „Елизиум“ – гр. Пловдив.
🏆 Ще бъдат връчени две големи награди:
– статуетката „Вдъхновение“, която се присъжда за висока поезия и духовност
– статуетката „Полет“, която се присъжда за духовност и висока поезия.
📖 Ще бъде представен алманахът „Една Земя с Небето се покрива“, създаден специално за Фестивала по стихове на 90 поети от България и света.
Очаквайте рецитал по стихове на поетите Джина Дундова-Панчева, Боян Ангелов, Цветелина Добрева, Маестро Иван Кръстев, Агрон Шеле, Йорданка Гецова, Адам Марек, Йордана Кундева, Любка Славова, Маргарита Димитрова, Алиция Куберска, Магдалена Маринова и много други ваши любими поети.
✨ Човекът е търсещо същество. Дадено му е Словото, за да обедини в едно амалгамата от мисли, идеи и чувства. От древни времена той търси да открие в себе си и света Свещения Граал на земното пребиваване. На Живота. И Поезията търси Свещения Граал. Не само в ежедневието. Не само в синия простор. А в Душата на Човека. Онази невидима същност, която сме НИЕ. Която ни определя като духовни същества, дошли на Земята с Божествена мисия. А Земята майка също е една от поемите на Господ. ✨
📍 Културен център Елизиум, Пловдив, ул. ,,Душо Хаджидеков“ 2 🗓 31 май 🕰 18:00 ч
Сподели това събитие в:
Детайли за събитието
  • Начало
    31.май.2024 18:00
Детайли за събитието
  • Начало
    31.май.2024 18:00