Курс питагорова нумерология – Първо ниво

Заповядайте на Практически курс по питагорова нумерология – Първо ниво
с лектор: Мира Медарова
и асистент лектор: Ния Николова
Дати: 28ми Април, 29-ти и 30-ти Април 2023г. (петък, събота и неделя).
Обучението ще стартира в петък 28.04.2023 от 17.30ч. до 20:30ч., събота и неделя (29.04. и 30.04.) от 10:00ч. до 17:30ч. Като през уикенда курсистите ще разполагат с една обедна почивка от 30-40мин. и 2-3 почивки по 5-10мин.
Курсът ще се проведе в гр.Пловдив, център Елизиум.
За записване:
0882 062 087 – Център Елизиум,
0884 518 038 – Център Питагора
или чрез съобщение в страниците.
НУМЕРОЛОГИЯТА е науката, която изучава и обяснява въздействието на вибрациите на числата върху живота на човека. Познанието за числата е използвано далече в древността за разпознаване на човешката енергия, уникалност, качества, потенциал и съдба.
Питагор е казал, че светът е създаден от звуци, цветове и числа. Числата са тухличките, от които е изградена Вселената. Той е живял доста време в племето на лагоните, за които в преданията се говори, че били прилежни ученици на древните и тайнствени жители на Атлантида. И точно тези тайнствени знания е успял да усвои.
Магическата таблица на Питагор е лесен метод за самопознание и подобряване на отношенията с хората около нас.
Питагоровата Нумерология има за цел да предаде техниката и инструментите за самопознание, чрез енергийните вибрации на числата.
Практическият курс е осъвременен вариант на питагоровата матрица, получен от Налия Сидорова. Обучението е интензивно и ще ви въведе в
– основите на Питагоровата Нумерология или квадрата на Питагор.
– как да изготвим нумерологична карта
– базовата информацията за числата от 1 до 9,
– значение на числата в нумерологичната карта – броят, липсата им или нормата и в кои области от живота и общуването ни се проявяват
– типове характери и защо сме толкова различни.
Методът на Питагор работи сам, без значение вие какъв тип сте. Всичко, което говорите, ще бъде вярно. Отключва творческия потенциал на всеки. Първо променя нашето мислене и отношение към самите нас и след това променя отношението ни към хората, с които общуваме и света.
Водещ: Мира Медарова – нумеролог. Открива Питагоровата нумерология като ефективен метод през 2000г. и вече повече от 20 години помага на стотици хора в опознаване и трансформиране на личния си път. С удоволствие и готовност предава своя опит и смята, че всеки може да се научи да работи ефективно с този уникален метод. „Поднесена с хумор, за да няма обидени, но много сериозно подплатена с примери, тази нумерология ще ви очарова, както стана и с мен. Ще се радвам, ако изберете аз да съм вашия навигатор в пътуването към себе си и към другите! Това пътешествие има силата да ви направи щастливи и мъдри хора!“, споделя Мира.
Носете си:
– тетрадка/листове/тефтер, за писане
– химикалки – синя и червена
– рекордер или диктофон, устройство за записване на информацията
и бъдете готови да си тръгнете с променен и разширен мироглед!
Само с предварително записване.
Сподели това събитие в:
Детайли за събитието
Детайли за събитието