ДЪРЗОСТ

ЗАКУПУВАНЕ  БИЛЕТИ СЛИВЕН

ЗАКУПУВАНЕ  БИЛЕТИ ВЕЛИКО ТЪРНОВО 17:00 ч

ЗАКУПУВАНЕ  БИЛЕТИ ВЕЛИКО ТЪРНОВО 19:00 ч

ЗАКУПУВАНЕ  БИЛЕТИ ТРОЯН

 

Национално турне “Дързост”

Йордан Камджалов и

Музикална Лаборатория за Човека

След премиерата във Виена предстои национално турне у нас.

“Дързост” представя по иновативен начин стилове от античността до ХХІ век, преплита импровизации и фолклорни мотиви в зоната на абсолютен музикален и комуникационен риск – абсолютно творчество.

“Чрез своя звуково-пространствен

концерт-спектакъл-вдъхновение-медитация-проникновение-успение-единение, Маестро Камджалов има куража да покаже, че е възможно достигането на немислимото.”

Цитат след премиерата във Виена 

Взаимодействието и динамиката на ансамбъла сами по себе си са творчество без аналог, което всеки път изненадва и извисява възприятията до нови и неизследвани пространства. Магията на сцената се случва между креативни личности с вокални и артистични таланти, но и с много различни професии – педагог, астрофизик, музикант, актьор, културолог, художник, юрист. 

„Те са велики, уникални и безпрецедентни. Състав, който участва и в записите с Лиса Джерард. Най-креативното звуково тяло, с което някога съм работил, и което изобщо познавам на планетата“, казва маестро Йордан Камджалов.

Той е артистичен директор на „Музикална лаборатория за човека“, автор на звуково-пространствената режисура на „Допусни“ и участник в този „музикален и комуникационен риск – абсолютно творчество“.

 

Сподели това събитие в:
Детайли за събитието
 • Начало
  17.ное..2023 18:00
 • Край
  19.ное..2023 19:00
 • Статус
  Приключило
Детайли за събитието
 • Начало
  17.ное..2023 18:00
 • Край
  19.ное..2023 19:00
 • Статус
  Приключило