Древната Жена – Пробуждане на Същността

Искаш ли да се впуснеш в поток от Древността, пробуждане на извора, който е твоята Истинска Същност ?
Искаш ли в теб да забие тъпана на вдъхновението, който да ти даде силите да промениш това, което е дълбоко вкоренено, но не ти служи ?
Искаш ли да усетиш в себе си Мъдрата Жена, която е винаги напътвстваща и съпътсваща, но ти не я поглеждаш, затова не я виждаш?
Искаш ли да познаеш себе си в автентичността си ?
Позволи на ритъма на танца да затрепти в теб …
Прелей в практиката от състояние на не-покой, към състояние на мир, мъдрост и мисъл, която е концентрирана, а не хаотична.
Преживей същността си през …
🌷 Намерение – Работа с намерението и как искаш да развиеш енергията си в следствие от практиката ?
🌷Нарисувай – Древната Богинята в теб, сега и след преживяното. Какво е нейното проявлението в теб в дадения момент ? А след ?
🌷Танцувай – Освободи и въплати древната жена в себе си през танца и ритъма на шаманския барабан.
🌷 Празнувай – Отпускане в насладата на живота и красотата. Споделяне и празник с чай, цветя и вкусни блага.
Преди жените са се събирали в племена да танцуват и така помагали една на друга в справянето с трудни състояния.
Без значение дали имаш трудност в настоящия момент, или просто чувстваш, че има част от теб, която искаш да разгърнеш, бъди там за себе си и нека стремежът към истинност и развитие пребъде.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Място: Elysium – ул. Душо Хаджидеков 2, Пловдив
Дата: 06.04 от 12:30ч
Вход: Дарение
🪷 Предварирелно записване със съобщение или на тел:
0894616840 Илина
Очакваме ви, дами!🌹
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Водещи:
Вяра
“ Имам магистърска степен по хореография, завършила съм в АМТИИ Пловдив. Живея в танца и той е в мен във всеки миг от ежедневието ми. Танцът е ритъм на съществуване, който ми показва къде е свободата, неограничеността. Формата, която поемам през него е тази на автентичността, сега в момента. Пускам я без обусловеност и си позволявам да обичам.“
Илина
Илина е изследовател на различни методи, чрез които достигаме вътрешна свобода, състояние на поток, доверие и отпускане в мъдростта на тялото и духа. Водеща на метода Рилийз(емоционална свобода). Художник, музикант на различни магични инструменти (хенг дръм, флейта, барабан и др.), водеща на арт ателиета, женски кръгове, танцови практики и ритрийти в България.
Инструктор по Гвоздестоене и един от създателите на Vitality Boards. Сертифициран масажист в Съединените Щати, където е прекарала 11 години.
„За мен музиката и танцът са състояние на живот, екстаз, свобода и директна връзка с твореца. Движението ни дава възможност да освободим натрупаните блокажи и да се свържем истински със Себе си, с другия човек и с флуидността на самия живот течащ през нас.“
Сподели това събитие в:
Детайли за събитието
  • Начало
    06.апр..2024 12:00
Детайли за събитието
  • Начало
    06.апр..2024 12:00