Вечер на изкуствата: Музиканта Исус Ангелов и изложба ,,Посоката на времето“ на Мартин Маринов

✨ Елизиум представя ,,Вечер на изкуствата” на 19 април от 19:00 ч. с музиканта Исус Ангелов и изложба на художника Мартин Маринов ,,Посоката на времето”.
Вечерта ще бъде различна и зареждаща с участието на акордиониста, пианист и цигулар Исус Ангелов, сред картините от друг свят на твореца Мартин Маринов.
🪗 Исус Ангелов е познат на много от нас като първия финалист в шоуто“ България търси талант”. Той печели и два пъти „Символ на столицата“ през 2019г. и 2023г. Исус свири спектакъла „Цигулар на покрива“ в Музикалния театър, участвал е и участва в поредица от световни сцени, реклами и филми. Автор е на книгата „Божията безкрайност“ с картини на Ставри Калинов. Организира музикални спектакли в едни от най-големите зали в София, в които заемат участие големи видни български артисти и творци. Целта му е да развива и популяризира изкуството в България.
🖼 Мартин Маринов е художник, който рисува извън ,,възможното”. В него няма граници, а въображението му има достъп до дълбините на подсъзнанието му, с което се срещаме и в картините му. Техниката му е основно през маслени бои, а темата ,,Посоката на времето” ни кара да си зададем въпроса … има ли такава ?
👐 Елате с нас, за да се насладим на една вечер, в която ще има музика, картини и сладки приказки.
Чаша 🍷.
И 💃 за тези, които обичат.
🎟 Вход: ДаРение
Сподели това събитие в:
Детайли за събитието
 • Начало
  19.апр..2024 19:00
 • Край
  19.апр..2024 21:00
 • Статус
  Приключило
Детайли за събитието
 • Начало
  19.апр..2024 19:00
 • Край
  19.апр..2024 21:00
 • Статус
  Приключило